Qui sóc

Petites aplicacions

Petites aplicacions és un projecte unipersonal que cerca la consecució de les necessitats dels seus clients a partir del servei personalitzat i adequat a les seves necessitats.
Peties aplicacions ofereix en general projectes de petites aplicacions de software i web, assessoria comercial i professional i servei de manteniment d’equips i xarxes, tan a nivell particular com empresarial.
Entre d’altres ofereix:
Programació d’aplicacions de bases de dades, sobretot amb Access
Disseny i programació de pàgines web (Drupal principalment, Joomla i WordPress o HTML)
Aplicacions amb Visual Basic o .Net, Flash, Java, php, css…
Opcionalment, ofereix tots els serveis complementaris que la tasca requereixi: posicionament en cercadors, alta i allotjament de dominis, manteniment de servidors…
Com pots veure una mica de tot, amb serietat, professionalitat, però sobretot amb bon tracte i una adaptació absoluta a les necessitats del client.

Eugeni Masclans

Nascut a Sabadell el 21 de febrer de 1971.
Programador autònom, treballo en diferents empreses com a col·laborador i per encàrrecs directes del client.
Amb una àmplia experiència en el món empresarial: administració, comptabilitat, control de costos, supervisió d’equips de treball… en els sectors immobiliari, turístic i editorial.
Coneixedor de diversos idiomes tan a nivell d’escriptura, parla o lectura: català, castellà, anglès, francès i nocions elementals d’alemany, italià i búlgar.

Espero poder-te oferir els meus serveis ben aviat!